Elnöki elköszönés
2021. 01. 15.

Tisztelt Látogató!

Tisztelt Ügyfelünk, leendő Ügyfelünk!

Itt az idő, hogy elbúcsúzzak Önöktől. 2021 január 16-án, elérve a nyugdíjkorhatárt, elhagyom a NAH-ot.

Izgalmas, kihívásokkal, küzdelmekkel és sikerekkel teli öt év van mögöttem, mögöttünk! Az izgalmak, a kihívások és a küzdelmek alapozták meg a sikereinket, amelyeket senki sem vehet el tőlünk. Hogy csak párat említsek: rekordidő alatt, kilenc hónappal a belépésem után megszereztük az EA MLA státuszt az EA által kezdetben 2 évre tett időtartam helyett, öt év kemény munkája után – az első levelet ebben a témában még Ónodi-SzűcsZoltán államtitkár úrnak még 2016-ban írtam – úgy tűnik, hogy idén beindul az orvosi vizsgáló laboratóriumok akkreditációja, hasonlóan az idei évben beindul a az első nemzeti séma/alrendszer alapján a szak- és felnőttképzési vizsgaközpontok akkreditációja is és meglesz az első referenciaanyaggyártó akkreditált szervezet is. Nagy sikernek tekintem azt is, hogy közös erőfeszítéseink eredményeként egyre több partnerünkre mondhatjuk, hogy már a második, harmadik akkreditálási ciklusukban járnak. Köszönet Nekik, hogy bíznak bennünk, bíznak a hazai akkreditálás minőségében, erejében!

A szemléletváltásban, a „szolgáltató hatóság” kialakításában, közös céljaink elérésében nagy segítséget és támogatást kaptam Önöktől, amit ezúton is köszönök!

Kívánok Önöknek a jövőre nézve sikereket, a meglévő vagy az új akkreditálásaik eredményeként újabb megbízásokat, de mindenek előtt erőt és egészséget!


Devecz Miklós