MEGHÍVÓ AZ AKKREDITÁLÁS: EGY BIZTONSÁGOSABB VILÁG MEGTEREMTÉSE című konferenciára
2018. 05. 18.

Tisztelt Partnerünk!

Az International Accreditation Forum (IAF) és az International Laboratory Accreditation Cooperation (ILAC) szervezetek által 2008-ban alapított World Accreditation Day kapcsán a Nemzeti Akkreditáló Hatóság harmadszor rendez konferenciát 2018. június 7-én, csütörtökön, 09:30 órai kezdettel (regisztráció 8:00 órától) a budapesti – Hotel Griff*** Budapest, 1115 Bartók Béla út 152. – helyszínen. Az idei téma az IAF és ILAC ajánlásához kapcsolódva:


                                         „Akkreditálás: Egy biztonságosabb világ megteremtése.”


A rendezvény fővédnöke Dr. Palkovics László, innovációs és technológiai miniszter.

Előadóink lesznek többek között Dr. György László, gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár, Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke, Prof. Dr. Kis Norbert, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem dékánja, Nesztinger Péter, a Pénzügyminisztérium Munkavédelmi Főosztály főosztályvezetője, Dr. Krasznay Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Államtudományi és Közigazgatási Kar Elektronikus Közszolgálati Intézet adjunktusa, Dr. Nagy Attila a NÉBIH igazgatóhelyettese, és Oszoly Tamás, a Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese.

 A konferencia várható befejezése 12:35 óra, melyet ebéd után a KÖFOP „A Nemzeti Akkreditáló Hatóság hatósági eljárásainak tudásalapú átalakítása és az ehhez kapcsolódó szervezeti és informatikai fejlesztés a közigazgatási szolgáltatások átfutási ideje csökkentésének és minősége javításának érdekében” elnevezésű kiemelt projekt nyitórendezvénye követ.


Mindkét konferenciára ezúton meghívjuk Önt!

A részvétel az „Akkreditálás: Egy biztonságosabb világ megteremtése.” című konferencián térítés ellenében lehetséges. Ennek díja 20.000 Ft + ÁFA (bruttó: 25.400 Ft), melyet előre kell megfizetni részünkre. Amennyiben szervezete részéről további munkatársak részvételét is szeretné, az 15.000 Ft + ÁFA/fő (bruttó: 19.050 Ft) díjazás mellett lehetséges. A részvételi díjat legkésőbb június 5-ig kérjük átutalni számlánkra (MÁK 10032000-00335962-00000000). Utalásnál a megjegyzés rovatba kérjük tüntesse fel a szervezet nevét, illetve azt, hogy konferencia X fő!

Kérjük, szíveskedjen legkésőbb 2018. június 4-ig visszajelezni részvételi szándékát (illetve azt, hogy hány fővel) a titkarsag@nah.gov.hu címre. A jelentkezés során kérjük megadni a pontos számlázási címet is. A számlákat a konferencia alkalmával tudják átvenni.

A KÖFOP nyitórendezvényen való részévet díjmentes.

Néhány további információ:

• Tavalyi konferenciánk: https://www.nah.gov.hu/hirek/316

• Konferenciánk tematikája: 
https://nah.gov.hu//uploads/attachment/file/7056/WAD_2018_tematika_egyben__j.pdf 

• IAF és ILAC közös nyilatkozata : http://www.iaf.nu/upFiles/WAD_JS18_Medium_Res..pdf

Parkolás

A parkolásra több opció is lehetséges. A szálloda rendelkezik sorompóval zárt parkolóval melyben a rendezvényre érkezők számára korlátozott számban biztosítunk parkolást (kb 6-8 autó). A szálloda előtt nem zárt, ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk. Ennek száma is korlátozott (kb 15 autó). Ezeken felül a környező utcákban lehet díjmentesen parkolni.

Megtisztelő részvételére számítunk!