Pályázat Titkársági referens munkakör betöltésére
2018. 04. 16.

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság Titkársága pályázatot hirdet Titkársági referens munkakör betöltésére

 A Titkársági referens ellátandó feladatai:

• A Főigazgató intézkedése alapján személyesen, vagy a NAH munkatársaival közösen képviseli a hatóságot a külső partnerekkel tartott megbeszéléseken, találkozókon, ezekről a Főigazgató kérésének megfelelően személyesen vagy írásban beszámol felé.

• Részt vesz a döntés előkészítő anyagok, beszámolók, előterjesztések, elemzések előkészítésében, valamint a Főigazgató által készítendő dokumentumok, prezentációk előkészítésében.

• A Főigazgató intézkedése alapján adatokat, információkat kér be a Hatóság többi szervezetétől, illetve tájékoztatja azokat.

• Főigazgató intézkedése alapján részt vesz a találkozókon, feljegyzést, emlékeztetőt készít.

• Szervezi a Főigazgató belföldi és külföldi útjait, találkozóit, szükség esetén gondoskodik a közlekedési eszközök, valamint a szállás és étkezés biztosításáról.

I. Pályázati feltételek:

1. Jogi/műszaki/gazdasági egyetemi vagy főiskolai végzettség;

2. Angol nyelv aktív, önálló kommunikációképes ismerete szóban és írásban (legalább középfokú államilag elismert nyelvvizsga);

3. Kiváló kommunikációs készség, megbízhatóság, terhelhetőség, módszeres munkavégzés, rendszerszemlélet, szervezési készség, számítógép felhasználói szintű ismerete;

4. Büntetlen előélet.

II. Előnyt jelent:

Közigazgatási/gazdasági szervezet vezetője mellett szerzett asszisztensi tapasztalat/gyakorlat.

III. A pályázathoz csatolni kell:

1. A pályázó szakmai tevékenységét részletesen bemutató önéletrajzot az eddigi munkahelyei és szakmai tevékenységének ismertetésével;

2. Egy darab 4x4 cm-es színes fényképet;

3. Iskolai, illetve egyéb végzettséget, képzettséget tanúsító okiratok másolatát;

4. Nyilatkozatot az összeférhetőségről.

Sikeres pályázat esetén felvétel és a foglalkoztatás a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvényben foglaltak alapján, kormánytisztviselői jogviszonyban történik.

IV. Jelentkezés módja:

A pályázat benyújtásának határnapja: 2018. április 30.

A pályázatot – zárt borítékban – a Nemzeti Akkreditáló Hatóság (1119 Budapest, Tétényi út 82., postai cím: 1464 Budapest, Pf. 1581) címére kell benyújtani. A borítékon kérjük feltüntetni: „Pályázat Titkársági referens munkakör betöltésére”.

A pályázat elektronikusan is benyújtható a titkarsag@nah.gov.hu e-mail címre.

V. A pályázat elbírálásának rendje:

A pályázatok a benyújtást követő 15 napon belül kerülnek elbírálásra, a pályázatokról a munkáltatói jogkör gyakorlója dönt. A pályázók a pályázat eredményéről az elbírálást követő 10 napon belül értesítést kapnak. A pályázat benyújtásának tényét és annak tartalmát az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük.

2018.04.16