Meghosszabbított regisztrációs határidővel várjuk a jelentkezőket júniusi konferenciánkra!
2017. 05. 23.

Tisztelt Partnerünk!

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság "Bizalmat adni az építőiparban és az épített környezetben" elnevezésű konferenciája a nagy érdeklődésre való tekintettel, - egészen május 29-ig - meghosszabbított jelentkezési határidővel várja a résztvevőket.

Az International Accreditation Forum (IAF) és az International Laboratory Accreditation Cooperation (ILAC) szervezetek által 2008-ban alapított World Accreditation Day kapcsán megrendezett konferencia időpontja: 2017. június 8-án, csütörtökön.  

Fővédnökként Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter urat kértük fel.

Konferencia programja itt megtekinthető.

A Magyar Mérnöki Kamara a minőségért című előadásban Kovács István - a Magyar Mérnöki Kamara elnökségi tagja – a minőségi teljesítményt erősítő már bekövetkezett és tervezett jogszabályi változásokat ismerteti a jelenlévőknek.

Az ÉMI-TÜV SÜD Kft. képviseletében Várdai Attila osztályvezető „Előregyártott vasbetonelemek laboratóriumi vizsgálata akkreditált eljárásban” című előadása ad gyakorlati áttekintést a téma kapcsán.

A Magyar Mérésügyi Egyesület 1874 részéről Horváthné Kőhalmi Erika alelnök asszony előadását is meghallgathatják az érdeklődők „Metrológiai kérdések az akkreditálásban” címmel.

A meghívott szervezetek között köszönthetjük az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.-t, mely részéről Nyiri Szabolcs műszaki igazgató és MAÚT elnök tartja meg előadását, valamint az ÚTLAB Szövetség elnökét, Fülöp Pál urat is előadóink között üdvözölhetjük.

Köteles Géza energetikai szakértő a „Tipikus nemmegfelelőségek és fejlesztési lehetőségek az ISO 50001:2011 rendszereket tanúsító szervezeteknél” témában hoz gyakorlati példákat a hallgatóság számára.

A konferencián a NAH eredményei és közeljövőre vonatkozó szakmai tervei, valamint az építőiparhoz és az épített környezethez kapcsolódó tevékenysége is bemutatásra kerülnek.

A konferencia helyszíne a budapesti Rubin Hotel

Cím: 1118 Budapest Dayka Gábor u. 3.  

A parkolás a környéken ingyenes.

Te rke p  002


Részvétel díja: 

20.000 Ft+ÁFA, melyet előre kell megfizetni részünkre. 

Amennyiben szervezetük részéről további munkatársak részvételét is szeretnék, azt 15.000 Ft+ÁFA/fő díjazás mellett lehetséges.

A részvételi díjat legkésőbb június 7-ig kérjük átutalni számlánkra (MÁK 10032000-00335962-00000000). Utalásnál a megjegyzés rovatba kérjük, tüntessék fel a szervezet nevét, illetve azt, hogy konferencia X fő!

Jelentkezés módja:

Kérjük, szíveskedjen visszajelezni részvételi szándékát (illetve azt, hogy hány fővel) a titkarsag@nah.gov.hu címre. 

A jelentkezés során kérjük megadni a pontos számlázási címet is. A számlákat a konferencia alkalmával tudják átvenni.


Részvételükre feltétlen számítunk!