NAH konferencia 2021. november 17-én
2021. 11. 03.

A Nemzeti Akkreditáló Hatóság (NAH) az Akkreditált Szervezetek Klaszterével (ASZEK) együttműködésben szakmai konferenciát szervez az akkreditálás aktualitásairól, melyet személyes jelenléttel tervezünk megtartani.


                                             A konferenciára ezúton meghívjuk Önöket!

Időpont: 2021. november 17., szerda
Helyszín: Hotel Benczúr, 1068 Budapest, Benczúr u.35.
Programterv

A konferencián alapvetően az akkreditálási eljárások és követelmények gyakorlati kérdéseire összpontosítunk, kitérve a pártatlanságra, az akkreditálási jel használatára, a kompetenciamenedzsmentre, valamint az akkreditált ügyfeleinket érintő kérdésekre. 

A résztvevőknek lehetőségük lesz az előadásokon elhangzottak workshopokon történő megvitatására, észrevételeik és javaslataik megfogalmazására is. 

A NAH konferenciával egyidejűleg kerül megrendezésre a KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2017-00048 „A Nemzeti Akkreditáló Hatóság hatósági eljárásainak tudásalapú átalakítása és az ehhez kapcsolódó szervezeti és informatikai fejlesztés a közigazgatási szolgáltatások átfutási ideje csökkentésének és minősége javításának érdekében” elnevezésű kiemelt projekt zárórendezvénye.

                             A KÖFOP zárórendezvényen való részvétel díjmentes.


A NAH konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött, díja 25.000,- Ft + Áfa/fő.

Ugyanazon szervezettől további résztvevők díja: 18.000,- Ft + Áfa/fő

Az ASZEK tagjai számára kedvezményes díj 18.000,- Ft + Áfa/fő

Kérjük, szíveskedjen legkésőbb 2021. november 12-ig jelezni részvételi szándékát a titkarsag@nah.gov.hu címre.

A részvételi díjat a MÁK 10032000-00335962-00000000 sz. számlájára kérjük átutalni, a megjegyzés rovatba kérjük tüntessék fel a résztvevő nevét. 

  • A számlát jóváírást követően állítjuk ki és postázzuk a címükre. 
  • Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben a befizetés nem történik meg határidőig, nem áll módunkban a részvételt biztosítani.
  • Kérjük, e-mailben írja meg a részvevő nevét, az akkreditált szervezet nevét és a pontos számlázási címet, adószámot, postázási címet (ahová a számlát el tudjuk küldeni), illetve csatolja a befizetés igazolásának dokumentumát is!

(Lemondást 2021. november 15-ig áll módunkban elfogadni. Ezt követően, vagy lemondás hiányában a kiküldött számlát ki kell egyenlíteni!)