Kedves Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Akkreditáló Hatóság 2016. október 5-én megszerezte az Európai Akkreditálási Együttműködés kölcsönös elismerési megállapodásának (EA MLA) aláírói státuszát 2016. október 6-i hatállyal az alábbi területekre:

Ezúton is meg szeretnénk köszönni valamennyi közreműködőnek a segítségét és a támogatását!

Devecz Miklós
Főigazgató
Nemzeti Akkreditáló Hatóság

Bezárás

Miniszteri elismerésben részesültek kollégáink

A nemzeti ünnep, március 15. alkalmából Ispány Judit és Dr. Szegő József munkatársunkat is elismerésben részesítette a nemzetgazdasági miniszter, Varga Mihály.

Ispány Judit az akkreditálás területén 10 éve nyújtott kiemelkedő és példamutató munkájáért, valamint a Nemzeti Akkreditáló Hatóság minőségirányítási vezetőjeként nyújtott teljesítményéért Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült.

Dr. Szegő József az akkreditálás területén 11 éve nyújtott kiemelkedő és példamutató munkájáért, és a Nemzeti Akkreditáló Hatóság megalakulásában nyújtott teljesítménye elismeréseként részesült Miniszteri Elismerő Oklevélben.

Mini


Minőségirányítás

Ispány Judit 10 éve dolgozik kiemelkedően és példamutatóan az akkreditálás területén akkreditáló mérnökként, majd 2016. január 1-től a Nemzeti Akkreditáló Hatóság állományában akkreditálási referenseként. A referensi feladatai mellett vezető minősítőként nem csak az eljárások koordinálásában, hanem az eljárások értékelő szakaszában is aktívan részt vesz, vezeti az értékelő csoport munkáját. A hatóság minőségirányítási vezetőjeként elismerést érdemlően végzi feladatait, melynek köszönhetően a hatóság nemzetközi kapcsolataiban elismerik és egyes területeken követendő példaként kezelik a szervezet minőségirányítási rendszerét és tevékenységét.

Európai együttműködés

Dr. Szegő József főosztályvezető úr számos alkalommal vett részt új területek akkreditálásának bevezetésében, valamint a nemzetközi partnerekkel való egyeztetési folyamatokban. 2016. január 1-től a hatóság főosztályvezetőjeként szakmailag és vezetőként egyaránt kiemelkedő teljesítményt nyújt. Példamutató magatartásának és szakmai tapasztalatának köszönhetően sikerült a főosztály szakterületén helyt állni az European co-operation for Accreditation által végzett nemzetközi auditon. Vezetőként támogatja és segíti az új kollégák beilleszkedését és az akkreditálás speciális tudásának elsajátítását.

2017.03.13